Sala de premsa

Oberta la convocatòria de monitors/es del Campus Ítaca 2021

Grup de nens del Campus Itaca el 2020

S'inicia la selecció dels monitors i monitores per participar al programa socioeducatiu Campus Ítaca 2021. Les candidatures poden presentar-se fins al 14 de maig.

03/05/2021

El Campus Ítaca és un programa socioeducatiu de la Fundació Autònoma Solidària que consisteix en una estada a la universitat adreçada a noies i nois estudiants de 3r de la ESO.

Enguany,  s'ha programat pel 28 de juny al 6 de juliol el primer torn i del 8 al 16 de juliol el segon torn. Els rols que hauran d’assumir els monitors son de referents de grup, on hauran de vetllar pel bon funcionament de les activitats programades, o de monitors de transport, que acompanyaran als joves en els diferents desplaçaments durant la seva estada i les hores de dinar. La FAS obre un procés de selecció per 17 monitors/es de grup i 8 monitors/es de transport.

Les persones interessades han d’enviar un correu abans del 14 de maig de 2021 adjuntant un Curriculum Vitae i una carta de motivació a l’adreça: fas.seleccio@uab.cat, especificant a l’assumpte la plaça per la que vulgui aplicar.