Sala de premsa

La realitat Trans*: formació sobre l'univers trans*

Fotografia de Zoe, formador de la xerrada

El programa de Salut organitza una formació teòrica i pràctica sobre la realitat trans* amb Zoe Grks, persona trans* i formador especialitzat.

 

11/05/2021

El programa de Salut organitza pel dia 12 de maig una xerrada formativa anomenada Realitat trans* que pretén apropar les realitats que viuen les persones trans* des d’una formació amb contingut teòric, pràctic i emocional. Es definiran els conceptes bàsics, com identitat de gènere, sexe, orientació sexual o expressió de gènere, i també s’aprofundirà una mica més en conceptes teòrics de la realitat trans* i la teoría queer. 

La formació també comptarà amb una part més pràctica relacionada amb la transfòbia, on es veurà en quines formes es pot manifestar i quines eines hem de fer servir per combatre-la i evitar-la. I per acabar la xerrada, les participants poden compartir vivències entorn als temes tractats i intercanviar experiències enriquidores.

La Realitat trans* es durà a terme el dimecres 12 a les 16h per via zoom i la conduirà Zoe Grks, una persona trans*, biòleg especialitzat en gènere, manager, músic, productor i formador. L’assistència és gratuïta i si us interessa, només heu d’inscriure-us a l’enllaç següent