Sala de premsa

Gala de cloenda del voluntariat de la FAS

Voluntaris del Xiringu preparant-se per sortir a fer la seva tasca de voluntariat

El 2 de juny es celebrarà una gala de cloenda pel voluntariat de la FAS del curs 2020-2021 que pretén reconèixer la seva tasca i passar una bona estona.

 

12/05/2021

S’acosta el final de curs i la FAS ha organitzat un acte de reconeixement i de tancament del curs que enguany se celebrarà en format virtual. A diferència d’altres edicions, la trobada   està muntada en clau de diversió i humor i té per objectiu principal agrair al voluntariat la seva tasca i la seva col·laboració durant aquest any acadèmic ple de reptes. 

Es vol amb aquesta gala fer un regal a les persones que han format part dels programes de la FAS i així reconèixer la seva implicació i compromís per ajudar a fer que la universitat esdevingui una eina de transformació social. 

La gala es durà a terme el 2 de juny a les 12:30h per via Zoom i estarà plena de jocs, interaccions, diversió i una sorpresa final en clau d’humor.  Totes les persones vinculades a la FAS hi estan convidades: voluntaris i voluntàries, estudiants en pràctiques i amb beca i equip tècnic. Cal confirmar assistència al formulari d'inscripció.