Vídeos de la Fira virtual de graus

Vídeos Fira virtual de graus

Ja estan aquí els vídeos de la Fira virtual de graus! Tota la info sobre els graus explicada en 1a persona per estudiants i professors.

13/04/2021

T'has perdut la Fira virtual de graus? Ja pots veure els vídeos de les sessions informatives.

Et vas perdre la Fira virtual de graus perquè tenies altres coses a fer? Vam fer dues presentacions que t'interessaven alhora i només vas poder veure una? Hi ha més d'un grau que t'interessa i no t'acabes de decidir? No tens cap excusa, però sents que el teu futur corre perill perquè no saps què fer? 

Estàs d'enhorabona! Ja tenim disponibles tots els vídeos de la Fira virtual de graus perquè els vegis còmodament des de casa.

Després del gran èxit que va tenir la fira, amb prop més de 4000 inscripcions, ara publiquem els videoxats perquè puguis veure'ls tranquil·lament i t'assabentis de la resposta a preguntes com "el canvi de batxillerat a la universitat és molt gran?" o "com és la vida universitària a la UAB?", així com de qüestions especialitzades per cada grau i facultat. 

A més, les sessions les fan professores i professors amb l'ajuda d'alumnes que ja estan en els últims anys del grau i, per tant, saben aconsellar millor que ningú sobre l'experiència universitària. Durant les sessions, a més, hi ha una ronda de preguntes que han fet altres futurs UABers com tu. 

 

Més informació

Vídeos de la Fira virtual de graus
T'esperem a la UAB