Nova trobada del grup de treball HRS4R-UAB

El grup de treball reunit

El passat dimecres 15 de maig el grup de treball HRS4R de la UAB es va reunir per fer un repàs dels passos assolits fins al moment en l’aplicació dels 40 principis de la Carta i el Codi dels investigadors.
 

17/05/2019

El grup de treball HRS4R de la UAB es va reunir el passat dimecres per fer un repàs dels passos assolits en matèria d’excel·lència en recursos humans en recerca, relacionats amb l’aplicació dels 40 principis de la Carta i el Codi europeu dels investigadors. Arrel de l’informe de seguiment que es va presentar al 2016, es van definir les línies d’actuació, que s’han tornat a revisar per garantir que la institució continua avançant en l’aplicació d’aquests principis. En aquesta trobada, es van fixar també les diferents línies de treball i els objectius que s’han de prioritzar a curt termini.

Aquest grup de treball, composat per membres de diferents unitats i oficines de la Universitat, es reuneix periòdicament amb l’objectiu de millorar els processos de selecció, contractació i incorporació dels investigadors, així com vetllar per l'adequat desenvolupament de la seva carrera professional.