Euraxess s’apropa al personal investigador en formació

Mapa d'una Europa interconnectada

L’Escola de Doctorat ofereix un curs online per donar a conèixer la iniciativa Euraxess entre els seus doctorands.

01/04/2020

Des del passat mes de gener, els investigadors en formació inscrits a un programa de doctorat de la UAB tenen disponible a l’Aula Moodle el curs “All you need to know to be a researcher in Europe”, una formació gratuïta i virtual en la que es detallen les iniciatives de la Comissió Europea per impulsar la carrera professional del personal investigador. Així, es fa un recorregut per la Carta i el Codi dels Investigadors, s’explica en què consisteix en logo HRS4R d’excel·lència en recursos humans i s’aprofundeix en la importància de les competències transversals. El curs presenta també el portal Euraxess, on el personal investigador pot trobar ofertes de feina, suport en aspectes de mobilitat internacional i moltíssima informació sobre com impulsar la seva carrera professional.

Fins al moment, els curs ha tingut una molt bona acollida i ha sigut descrit pels assistents com una formació “necessària” i “imprescindible” per conèixer el món de la recerca dins del seu context europeu.

Aquesta és una de les diverses accions que s’estan portant a terme per donar a conèixer la iniciativa Euraxess entre la comunitat UAB.