Actualitat

Zona verda

Tenir accés a espais verds pot protegir contra malalties cardiovasculars

Un nou estudi mostra que ciutats amb una bona cobertura d’arbres i on la població percebi tenir accés a parcs o espais a l’aire lliure poden millorar l’obesitat, la pressió arterial alta o la diabetis. Un equip d’investigadors amb participació de l'ICTA-UAB ho publica a la revista Environmental Research.

Identificades noves víctimes de Son Coletes

Noves identificacions de víctimes de la Guerra Civil de Son Coletes

Les anàlisis del Laboratori d’ADN antic de la UAB i els estudis antropològics han permès identificar dos víctimes més de la Guerra Civil del cementiri mallorquí de Son Coletes: Pere Llull Fullana, batlle republicà dAlgaida; i Miquel Palmer Durán, un jove dibuixant satíric de Manacor. Els resultats obren noves vies d’investigació, ja que es pensava que aquestes víctimes havien mort al cementiri de Son Mas.

Hackathon per potenciar l'acollida de joves que migren sols

Hackathon per potenciar l'acollida de joves que migren sols

El grup de recerca Transmedia Catalonia de la UAB organitza el proper 15 de maig al Palau Macaya de Barcelona una jornada participativa amb persones joves migrades, societat civil, ONGs, administracions públiques, empreses i personal investigador per cocrear solucions innovadores per potenciar l’acollida de joves que migren sols a Catalunya.

Agenda UAB

Veure tota l'agenda
Portal de Recerca UAB Divulga, la revista electrònica per a la divulgació científica dels investigadors de la UAB Consulta la guia d'experts i d'expertes de la UAB per trobar personal investigador i professorat   Mecenatge UAB, una nova via de col·laboració amb persones, associacions, fundacions i empreses