FAQ's

Preguntes freqüents

A continuació us deixem una sèrie de preguntes freqüents que poden sorgir a l'hora d'utilitzar l'aplicació. Esperem que us puguin ajudar  a resoldre petits dubtes:

Intento accedir a l'aplicació, però aquesta no em deixa.

Posar-se en contacte amb el CAS, per tal de reiniciar la contrasenya.

Al llistat de competències i resultats d'aprenentatge falten i/o sobren competències i resultats d'aprenentatge

Aquest llistat és una previsualització de les dades introduïdes a l'aplicació. En cas de que es trobi algun error amb alguna competència i/o resultat d'aprenentatge, cal posar-se en contacte amb l'OQD (oqd.guies.docents@uab.cat)  el més aviat possible.

He assignat les competències a les diferents assignatures, però el programa no em deixa avançar.

L'aplicatiu realitza una comprovació sobre les matèries i sobre les assignatures, les competències i els resultats d'aprenentatge, de manera que:

o  totes les assignatures han de tenir com a mínim una competència assignada, i
o  totes les competències i resultats d'aprenentatge han d'estar assignats, com a mínim a una assignatura.

D'aquesta manera, cal repassar per comprovar que s'han assignat totes correctament. Si, tot i així, no es pot avançar, fer una captura de la pantalla i indicar el problema a oqd.guies.docents@uab.cat

La guia docent publicada té un error, però no puc modificar-la perquè ja està publicada.

En aquests casos, cal valorar la rellevància de l'error, i en cas de que sigui un error considerable, cal posar-se en contacte amb l'OQD, mitjançant l'adreça de correu oqd.guies.docents@uab.cat.

No puc veure alguns apartats de l'aplicació.

Això pot venir donat per problemes de resolució. L'aplicatiu està optimitzat per una resolució de pantalla de 1024x768. Per tal de poder veure aquests apartats, es pot configurar la resolució de pantalla a l'esmentada anteriorment, o fer la combinació de tecles Ctrl -