Grau en Infermeria (escola adscrita)

Una preparació científica i humana i una capacitació suficients per valorar, identificar, actuar i avaluar les necessitats de salut i de cures de les persones sanes o malaltes

Informació general

Aquest grau forma infermers generalistes amb capacitat per identificar, actuar i avaluar les necessitats de salut i de cures de les persones, per oferir estratègies de promoció de la salut i prevenció de la malaltia o les cures necessàries per a una mort digna.

Per què és millor fer-lo a l’EUI de Sant Pau? Perquè té més de cinquanta anys de funcionament, perquè l’eix de l’escola és la persona, perquè les línies principals són la docència, la recerca i l’extensió, pel compromís amb la qualitat, pel model de pràctiques clíniques i per la relació infermer/estudiant:

  • Atenció individualitzada a l’estudiant en l’organització dels ensenyaments i en el treball de l’equip.
  • Procés d’aprenentatge de màxima qualitat: no només com un dret de l’estudiant, sinó especialment com una responsabilitat envers la societat.
  • Pràctiques de menys a més complexitat i en relació amb les competències específiques de les assignatures, en centres hospitalaris, centres d’atenció primària, centres geriàtrics i sociosanitaris.
  • Cada estudiant té un infermer de referència i, a més, un professor de l’assignatura assumeix el seguiment d’un grup d’estudiants (entre 5 i 10 estudiants per grup i professor).

Sortides professionals

El títol de graduat/da en Infermeria habilita per treballar en l'àmbit de la salut i permet exercir la professió en diferents àmbits:
- Àmbit assistencial: atenció primària, atenció hospitalària, atenció sociosanitària, serveis de prevenció de riscos laborals, emergències i transport.
- Àmbit sanitari
- Àmbit docent: educació sanitària a pacients, educació a centres escolars, docència a estudiants de cicles formatius i de grau en Infermeria.
- Àmbit de gestió: amb formació específica i experiència en la professió, poden ocupar càrrecs de gestió en els diferents àmbits d'atenció infermera.
- Àmbit de recerca: participació en grups d'investigació, tesis doctorals.

Programes de mobilitat

Pràctiques

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Grau en Infermeria (escola adscrita)