Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica

Esdevindràs l’enginyer o enginyera que aplica l’electrònica i l’automatització als processos industrials, amb el focus posat en la indústria 4.0: robòtica, internet de les coses, smart cities, smart grids...

Informació general

L’automatització ha esdevingut els darrers anys un dels sectors més importants de la nostra economia, i encara ho serà més en un futur. Paraules com indústria 4.0, internet de les coses, smart grids, smart cities, domòtica, robòtica, eficiència energètica, etc., cada cop són més quotidianes. En un futur que gairebé és present, tot estarà automatitzat i connectat. Com enginyer o enginyera participaràs en el disseny dels sistemes d’automatització, la tria dels components i sistemes electrònics, la programació d'aquests sistemes i el manteniment. També tindràs la capacitat d’organitzar i dirigir la producció d’una empresa i l'àrea tècnica comercial, i a més tindràs reconegudes les atribucions professionals de l'Enginyeria Tècnica Industrial.

A l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià t’acompanyarem en el camí d’esdevenir enginyer o enginyera amb el nostre estil «Engineering by doing», que es fonamenta en l’aprenentatge basat en competències, i que s’aplica donant un pes destacat a les activitats actives, sobretot al desenvolupament de projectes integrats en equip i de pràctiques en empresa amb un aprenentatge significatiu.

Sortides professionals

El títol de grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica proporciona la formació necessària per a l'aplicació dels dispositius electrònics i microelectrònics en l'automatització dels processos productius treballant, entre altres, amb microprocessadors, instruments electrònics, autòmats i robots.

Alguns dels perfils professionals en què com a titulat podràs exercir les teves competències són:
  • Disseny, anàlisi, projecció i manteniment de sistemes electrònics i microelectrònics.
  • Gestió i organització comercial d'empreses de productes i sistemes electrònics.
  • Control de las màquines elèctriques, així com dels accionaments elèctrics.
  • Concepció, disseny, elaboració i manteniment de sistemes d'instrumentació, control automàtic i robotitzats.

Testimonis

Programes de mobilitat

Pràctiques

Horaris de les pràctiques

L'horari de pràctiques està totalment integrat en l'horari docent.

Beques

Consulta les beques de col·laboració i d'ajut a l'estudi de la Fundació Rinaldi aquí.

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica